EK for kids -mallisto ensiesittelyssä Habitaressa 13.-17.9.2017, osastolla 6p69

Mukana Habitaressa

Olemme mukana Habitare-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 13.-17.9.2017. Habitaressa tulemme esittelemään EK for kids -lastenhuonemalliston. EK for kids mallisto on syntynyt Emilia Åmanin ja hänen puolisonsa Joni Åmanin visiosta uudistaa lastenhuoneen sisustus. Aluksi mallistoon valmistuivat talosänky sekä tiipii, jotka esiteltiin ensimmäisen kerran Kuopio Designmarketissa keväällä 2016. Habitare-messuilla pääset testaamaan mallisuojattua UNIAITTA-talosänkyämme, kurkistamaan PIILOPAIKKA-tiipiiseen, sekä koeistumaan RABBIT-säkkituolit. Habitaressa osastollamme palvelee shop-in-shop, josta voit napata mukaasi niin PUMPULI-valaisimet kuin UNIAIKA-kellot. Osastollamme 6p69 on lupa leikkiä, joten tervetuloa koko perheellä!

The Rabbit Collection

The Rabbit Collection on syntynyt kunnianosoituksena kaikille unikavereille, jotka tuovat turvaa ja lohtua pienille ihmisille.

Tulemme lanseeraamaan Habitaressa The Rabbit Collectionin, joka sisältää tähän mennessä pupunkorvaisen Rabbit-säkkituolin sekä lasten jakkaran. Mallisto kasvaa myöhemmin myös pöydällä. The Rabbit Collection on saanut inspiraationsa Puputyynystä, Emilian rakkaasta unikaverista.

Tässä oikealla olen minä ja Puputyyny. Ensimmäinen unikaverini, jonka kanssa olemme kulkeneet pitkän matkaa yhdessä. Puputyynyä piti korjata usein, taidettiinpa se myös kerran korvata uudella – niin kovasti sitä tuli paijattua. Vasemmalla istuu tyttäreni juuri valmistuneella Rabbit-tuolilla. The Rabbit Collection on kunnianosoitus kaikille unikavereille. Sen tarkoitus on muistuttaa unikaverin rauhoittavasta vaikutuksesta, joka tuo lapselle mieleen vanhempien antaman turvan. The Rabbit Collection on muotoiltu juuri lapsia varten, sillä hyvä muotoilu kuuluu mielestämme kaikille.

Rabbit-tuoli

Rabbit-tuoli on syntynyt suunnittelija Emilia Åmanin luonnoksen ja mittojen pohjalta ja tuolin herätti henkiin vankalla ammattitaidolla puuartesaaniopiskelija Esa Elomaa. Rabbit-tuoli syntyi Ingmanedun Asiakastyön suunnittelu ja valmistaminen -kurssilla 2017, jonka opettajina toimivat Matti Pohjannoro ja Petteri Kankkunen.

Elomaa kuvaa projektia näin:

“Projektin haastavin osuus olivat korvat ja niiden muotoilu yhteensopiviksi. Myös viilujen liimaus muotoon oli aivan uutta. Antoisinta oli uuden oppiminen ja onnistumiset niissä. Opettajat astuivat kuvaan ongelmanratkaisutilanteissa ja heiltä molemmilta pystyi kysymään apua eri asioille.”

Emilia kuvailee yhteistä projektia näin:

“Luonnos Rabbit-tuolista syntyi kevättalvella 2017. Pitkään työpöydälle unohtunut piirros tuntui muistuttavan itsestään kesällä ja päätin etsiä Esan käsiini. Tuntuu upealta nähdä piirroksen heräävän henkiin! Olen onnellinen, ettei projektissa menty siitä missä aita on matalin, vaan toteutettiin koko tuoli sellaisenaan, kuin se alkuperäisessä luonnoksessa oli. Tästä kiitokset ammattitaitoisille opettajille ja tietenkin Esalle.”

Kuvat: Ari Kesonen

Stailaus: Emilia Åman

EK for kids Habitare-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 13-17.9.2017 osastolla 6p69. Lämpimästi tervetuloa!