Rabbit-tuolit ihastuttavat Porin Asuntomessuilla

Asuntomessut käynnistyvät Porissa perjantaina 6.7.2018. Iloisena ilmoitamme, että myös EK for kids on mukana kalustamassa Asuntomessukohdetta nro 25. Kodin Terra talo -by Prisma on nelihenkisen lapsiperheen koti, jonka pintamateriaalien suunnittelusta vastaa sisustusarkkitehti Sirkka-Liisa Hietaniemi. Kaksikerroksisen talon erikoisuutena on kirjastohuone, jonka stailaamisesta vastaa Apulannan Toni! Toisen lastenhuoneen sisustuksesta vastaa taasen Sipe Santapukki. Näytteilleasettajina talossa ovat Kodin Terra ja Prisma, joiden sisustusvalikoimat on vastikään uudistuneet.

Kohteen 25 lastenhuoneessa nähdään EK for kids Rabbit-tuolit, sekä sarjaan juuri suunniteltu pöytä. Rabbit-tuolit ovat muotoilija Emilia Åmanin vuonna 2017 suunnittelemat lasten tuolit, jotka esiteltiin ensimmäisen kerran Habitare-messuilla syksyllä 2017. Koivusta valmistettua tuolia on saatavilla neljässä eri värissä. Pöytä on valkoiseksi pinnoitettua koivuvaneria. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ja kasataan Kuopiossa.

MISSÄ?

Vuoden 2018 Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän. Asuntomessuilla Porissa päästään tutustumaan yhteensä 34 messukohteeseen. Alueella on 28 pientalokohdetta, yksi rivitalo, yksi korjausrakentamisen kohde, senioreiden palvelukoti sekä päiväkoti.

MIKÄ?
Rokkaavaa sisustusta kohteessa nro 25. Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen sisustavat osan nelihenkisen lapsiperheen ekologisesta, valoisasta ja viihtyisästä kodista. Mukana lastenhuonetta kalustamassa myös kuopiolainen EK for kids.

KUKA?
Emilia Karenina for kids, ts. EK for kids on lastenhuoneen sisustukseen keskittynyt tuotemerkki, joka on syntynyt vuonna 2016, kun Kuopio Designmarketiin kaivattiin lapsille leikkipiste. Malliston suunnittelusta vastaa muotoilija Emilia Åman. Rabbit-tuolit ovat osa vuonna 2017 syksyllä julkaistua Rabbit Collectionia.

Lisää aiheesta:

https://www.hs.fi/koti/art-2000005737746.html

https://www.iltalehti.fi/sisustus/201807022201048283_sz.shtml

KOHDETIEDOT:

Näytteilleasettaja: Kodin Terra ja Prisma / Jaana Lahtinen,
040 539 3816, jaana.lahtinen@sok.fi
Rakennuttaja: Pia ja Ville Santala
Pääsuunnittelu: Sini Tuomela
Sisustussuunnittelu: Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen /
Apulanta ja pintamateriaalien sisustussuunnittelu
sisustusarkkitehti Sirkka-Liisa Hietaniemi

Kuvat: Sirkka-Liisa Hietaniemi

TILAA RABBIT-TUOLI TÄÄLTÄ!