PALVELUT

Miten sisustussuunnitteluprojekti kanssani etenee?

YHTEYDENOTTO

Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse tai puhelimella. Helpoiten saat yhteyden täyttämällä lomakkeen. Löydät sivuni myös Facebookista.

ASIAKASKÄYNTI

Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisen. Tapaamiseen voi varata aikaa noin tunnin. Myös pohjapiirros olisi hyvä olla käsillä. Tapaamisen aikana käymme läpi kaikki toiveet ja tarpeet.  

TARJOUS

Tapaamisen jälkeen teen kirjallisen tarjouksen, jonka toimitan sinulle sähköpostitse. Jos tarjous miellyttää, jatkamme yhteistä projektia eteenpäin.

SUUNNITTELU

Kun tarjous on hyväksytty, aloitan suunnittelutyön. Tämä sisältää ideointia, 3D-mallinnusta, sekä käyntejä  rautakaupoissa. Suunnittelun aikana pidämme tiiviisti yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse.

SISUSTUSSUUNNITELMA

Saat ensimmäiset luonnokset sähköpostiisi. Tämän jälkeen käymme läpi tarvittavat muutokset, jonka pohjalta jatkan suunnittelua. Voimme myös sopia tapaamisia suoraan rautakauppaan tai kalusteliikkeisiin.

SUUNNITELMAN LUOVUTUS

Saat valmiit suunnitelmat käsiisi. Halutetessasi voimme jatkaa projektia kilpailuttamalla eri urakoitsijoita tai toimijoita, sekä viimeistelemällä suunnittelukohteen yhdessä loppuun asti.

Tarvitsetko apua pintamateriaalien valintaan?
OTA YHTEYTTÄ

Portfolio

HINNASTO

Jokainen projekti on erilainen. Kuinka voin auttaa Sinua?

KONSULTAATIO 2h/200€

Sisustuskonsultaatio on hyvä vaihtoehto, jos kaipaat ammattilaisen vinkkejä  pienempiin sisustushaasteisiin. Konsultaation aikana käydään läpi toivomiasi osa-alueita, niin tilanhallintaa, valaistusta kuin värejä ja pintamateriaaleja. Konsultaatio on ennen kaikkea omien suunnitelmien sparrausta ja suullista kommentointia, jonka avulla saat vahvistuksia ja mahdollisia muutosehdotuksia valinnoillesi, sekä uusia näkökulmia, joita et ole ehkä tullut ajatelleeksi.

VARAA AIKA

 SISUSTUSSUUNNITTELU 

Startti

Sisältää yhden (~10-15m²) huoneen sisustussuunnitelman. Jokaisesta suunnittelemasta kohteesta valmistetaan 3D-kuvat, jotka helpottavat hahmottamaan lopputulosta. Starttipaketti sisältää tilasuunnittelun, väri- ja materiaalisuunnitelman, irto- tai kiintokalustevalinnat, sekä vinkit valaistukseen. Hinnat alkaen 250€.

PYYDÄ TARJOUS

SISUSTUSSUUNNITTELU 

Kattava

Sisältää vaativien kohteiden kuten keittiöiden ja pesutilojen kiintokalustesuunnittelun ja pintamateriaalivalinnat. Kattava paketti sisältää isojen tilojen (~20-50m²) kuten olohuoneiden tilasuunnittelun, väri- ja materiaalisuunnitelman, irtokalustevinkit, sekä valaistusuunnittelun. Jokaisesta kohteesta valmistetaan 3D-kuvat.   Alkaen 500€.

OTA YHTEYS

SISUSTUSSUUNNITTELU 

Laaja

Sisältää koko kodin 60-180m² sisustussuunnitelman. Jokaisesta tilasta valmistetaan 3D-kuvat helpottamaan lopputuloksen hahmottamista. Laaja paketti sisältää, tilasuunnittelun, väri- ja materiaalivalinnat, irto- ja kiintokalustevalinnat, sekä valaistussuunnittelun. Alkaen 1250€. HUOM! Yrittäjä, onko sinulla idea? Teen suunnitelmat myös toimistotiloihin ja julkisiin tiloihin. 

LAITA VIESTI


RAKENTAJA TAI URAKOITSIJA

Kaipaatko 3D-kuvia?

Laadulla toteutetut ennakkomarkkinointikuvat myynti-ilmoitukseesi. Kysy tarjous!

TYÖNÄYTTEET