SISUSTUSSUUNNITTELUA  & STAILAUSTA
yksityiskoteihin
yrityksille

TERVETULOA

”Pysäyttäviä tiloja, elämännäköisiä koteja.”
H

ei, olen Emilia ja tarjoan sisustussuunnittelua, stailausta, 3D-visualisointia ja konsultointia yksityisiin koteihin ympäri Suomen. Toteutan toimeksiantoja myös yrityksille, henkilökunta- ja toimistotiloihin, sekä julkisiin tiloihin. Vahvuutenani on laaja osaaminen sisätilojen 3D-mallinnuksesta, jonka avulla lopputuloksen hahmottaminen on Sinulle entistäkin helpompaa.

Oli kyseessä pieni remontti, tai isompi kokonaisuus, ota rohkeasti yhteyttä. 

ota yhteyttä
S

uunnittelijana uskon, että onnistuneeseen sisustukseen tarvitaan ripaus vastakohtia, ideoiden ennakkoluulotonta kokeilua, sekä pettämätöntä värisilmää. Uskon, ettei kukaan halua asua katalogikodissa. Mielestäni kodin täytyy peilata asukkaansa luonnetta, olla elämän näköinen. Sen täytyy inspiroida, sekä antaa energiaa päivästä toiseen. Siksi haluan suunnitella tiloja, jotka kestävät aikaa ja joissa viihdytään vielä pitkään.

Kun huone pysäyttää, tunnen onnistuneeni.

palvelut

Sisustus on prosessi, joka ei pysähdy koskaan. Se mukautuu aina elämäntilanteiden, trendien ja omien tuntemusten mukaan. Siksi nautin hetkistä, joissa saan olla yhdessä luomassa jotain uutta.

Emilia
Emilia
Suunnittelija

Minulle on tärkeää, että koti, jota rakennetaan on terveellinen, turvallinen, mutta myös visuaalisesti kaunis. Kun nämä kolme ovat tasapainoissa, on saavutettu paljon.

Joni
Joni
Asiantuntija

PALVELUT

Konsultointi                                 
Stailaus

SISUSTUSPULMA

Etsitäänkö ratkaisut yhdessä?

OTA YHTEYTTÄ