PALVELUT

Esimerkkejä palveluistani yksityiskoteihin

KONSULTOINTI
s

isustuskonsultaatio on hyvä vaihtoehto, jos kaipaat ammattilaisen vinkkejä pienempiin sisustushaasteisiin. Konsultaation aikana käydään läpi toivomiasi osa-alueita, niin tilanhallintaa, valaistusta kuin värejä ja pintamateriaaleja. Konsultaatio on ennen kaikkea omien suunnitelmien sparrausta ja suullista kommentointia, jonka avulla saat vahvistuksia ja mahdollisia muutosehdotuksia valinnoillesi, sekä uusia näkökulmia, joita et ole ehkä tullut ajatelleeksi. Konsultaatiota voidaan jatkaa laajemmalla sisustussuunnittelulla tai 3D-mallintamisella.

Konsultaatio on mahdollista toteuttaa alla olevaan hintaan Kuopion alueella.

2h konsultointi 250€
TEKSTIILI- JA KALUSTESUUNNITTELU
K

un edessä on muutto uuteen kotiin, tai vanhat kalusteet kaipaavat päivitystä, on aika kysyä tarjousta tekstiili- ja kalustesuunnittelulle. Aina ei tarvitse päivittää kaikkea, vaan suunnittelu voidaan toteuttaa olemassa olevat tekstiilit ja kalusteet huomioon ottaen. Tekstiilisuunnitelma sisältää huonekohtaiset tuote-ehdotukset hintoineen ja hankintapaikkoineen. Tekstiilisuunnitelmasta selviää myös tuotteden mitat, kuten maton koko, tai verhojen  pituus. Kalustesuunnitelma sisältää huonekohtaiset tuote-ehdotukset, tuotteiden mitat, hinnat ja hankitanpaikat. Kalustesuunnitelmaa varten totetutetaan myös 3D-kuvat hahmottamaan  hankittavien kalusteiden mittasuhteita päivitettävässä tilassa. 

12m² huone alk. 350€
110m² omakotitalo alk. 1500€
Tästä talosta ei olisi tullut kyllä lähellekkään yhtä ihanaa ilman sinun apuasi ja punaisesta langasta huolehtimisesta.
- Sonja
Sinusta huokui ammattitaito, ilmaisit asiat selkeästi ja asiakaslähtöisesti, ja kanssasi oli helppo työskennellä, hyvä Emilia!
-Jari
Kiitos ihanista suunnitelmista ja pintamateriaalivalinnoista. Saadaan kodista viimein omannäköinen.
-Ida
PINTAMATERIAALISUUNNITTELU
P

intamateriaalien valinta uudis- ja saneerauskohteisiin on erityisen lähellä sydäntäni. Työskentelen päivittäin erilaisten pintamateriaalien parissa, joten laattojen ja lattiamateriaalien valinta on minulle helppoa. Osaan nopeasti ehdottaa myös erilaiset maalisävyt projektiisi, sekä laajan materiaalituntemuksen avulla myös julkisivujen värisuunnittelu on minulle luontaista. Pintamateriaalisuunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Suunnittelun aikana erilaisia materiaaleja voidaan testata 3D-visualisoinnin avulla suunniteltavaan tilaan ja tarvittaessa voimme sopia käynnin myös rakennustarvikeliikkeeseen. Pintamateriaalisuunnittelua voidaan jatkaa tekstiili- ja kalustesuunnittelulla, sekä valaistussuunnittelulla.

15m² huone alk. 350€
100m² omakotitalo alk. 1500€
KEITTIÖSUUNNITTELU
T

oimiva keittiö on itsessään jo täyttymys, mutta se voi olla vieläkin enemmän. Kun annat suunnitteluvastuun sisustussuunnittelijalle, voin ottaa huomioon talon arkkitehtuurin, olemassa olevat kalusteet, kodin värimaailman, sekä henkilökohtaiset toiveet. Keittiösuunnittelu sisältää mittakäynnin, 3D-visualisoinnin, mittapiirrokset ja projektiokuvat, sekä materiaaliehdotukset kalusteoviin, työtasoihin ja vetimiin. Suunnitelman mukana saat lisäksi vinkit työ- ja tunnelmavalaistukseen. Keittiösuunnittelua voidaan jatkaa tarjouspyyntökierroksella, jossa suunnitelmat laitetaan eteenpäin kalusteliikkeisiin. Keittiösuunnittelu on minulle intohimo ja mielelläni olen mukana ratkaisemassa ongelmaasi. Kysy ihmeessä tarjous!

15m² keittiö alk. 450€

PROJEKTIN KULKU

Miten sisustussuunnittelu kanssani etenee?

YHTEYDENOTTO

Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse tai puhelimella. Helpoiten saat yhteyden täyttämällä lomakkeen. Löydät sivuni myös Facebookista.

ASIAKASKÄYNTI

Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisen. Voimme sopia tapaamisen toimistolleni (Minna Canthin katu 34) tai kohteeseen. Tapaamiseen voi varata aikaa noin tunnin. Myös pohjapiirros olisi hyvä olla käsillä. Tapaamisen aikana käymme läpi kaikki toiveet ja tarpeet, joita suunnittelulta kaipaat.

TARJOUS

Tapaamisen jälkeen teen kirjallisen tarjouksen, jonka toimitan sinulle sähköpostitse. Jos tarjous miellyttää, jatkamme yhteistä projektia eteenpäin.

SUUNNITTELU

Kun tarjous on hyväksytty, aloitan suunnittelutyön. Tämä sisältää ideointia, 3D-mallinnusta, sekä käyntejä  rautakaupoissa. Suunnittelun aikana pidämme tiiviisti yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse.

SISUSTUSSUUNNITELMA

Saat ensimmäiset luonnokset sähköpostiisi. Tämän jälkeen käymme läpi tarvittavat muutokset, jonka pohjalta jatkan suunnittelua. Voimme myös sopia tapaamisia suoraan rautakauppaan tai kalusteliikkeisiin.

SUUNNITELMAN LUOVUTUS

Saat valmiit suunnitelmat sähköpostiisi. Halutetessasi voimme jatkaa projektia kilpailuttamalla eri urakoitsijoita tai toimijoita, sekä viimeistelemällä suunnittelukohteen yhdessä loppuun asti.

Jokainen projekti on erilainen.

 Kuinka voin auttaa Sinua?

OTA YHTEYTTÄ