PALVELUT YRITYKSILLE

Myymäläsuunnittelu, toimistosuunnittelu, ennakkomarkkinointi…

Esimerkkejä palveluistani yrityksille

SISUSTUSKONSULTAATIO
S

isustuskonsultaatio on hyvä vaihtoehto, jos kaipaat ammattilaisen vinkkejä pienempiin sisustushaasteisiin. Olipa haasteena toimiston työpöydät, tai myymälän tapetti, voidaan konsultaation aikana käydään läpi juuri niitä osa-alueita, joihin eniten tarvitset apua. Konsultaatio on ennen kaikkea omien suunnitelmien sparrausta ja suullista kommentointia, jonka avulla saat vahvistusta ja mahdollisia muutosehdotuksia valinnoillesi. Sisustuskonsultointi on sisustussuunnittelun kevyin muoto hankkia ammattilaisen näkökulma, sekä uusia ideoita. Konsultaatiota voidaan jatkaa pintamateriaalisuunnittelulla,  tila- ja kalustesuunnittelulla, tai muulla laajemmalla kokonaisuudella.

alk. 75€ / h sis.alv 24%

LEIKKIPAIKAT
M

ikä onkaan nautinnollisempaa kuin toimiva ja kaunis leikkipaikka, joka löytyy aivan lempiravintolan tai kuntosalin vierestä. Olen suunnitellut ja toteuttanut leikkipaikkoja useisiin kauppakeskuksiin, viimeisimpänä valmistui Kauppakeskus Sektorin leikkipaikan uudistus joulukuussa 2019. Lasten leikkipaikkojen suunnittelussa tärkeintä on luoda turvallinen, pitkä-ikäinen ja virikkeellinen tila, jossa viihtyvät myös vanhemmat. Ota ihmeessä yhteyttä, jos haluat panostaa perheen pienimpiin asiakkaisiin. Löytyisikö verkkokaupastamme helpotusta heti? Kurkkaa tuotevalikoimamme tästä:

VERKKOKAUPPA

MYYMÄLÄSUUNNITTELU
M

yymäläsuunnittelu on oiva vaihtoehto, kun edessä on liiketilan avaaminen, tai olemassa olevan yrityksen sisustuksen päivittäminen. Liiketilasuunnittelu sisältää työympäristön pintamateriaalien suunnittelun, kaluste- ja tekstiilisuunnittelun, sekä valaistussuunnittelun.  Liiketilasuunnittelun avulla yrityksen brändiä tuetaan sisustuksen avulla ja näin luodaan viihtyisä työympäristö niin  työntekijöille, kuin asiakkaille. Olen erikoistunut erityisesti vaatekauppojen suunnitteluun, jossa minulle sydäntä lähellä on asiakaslähtöinen suunnittelu, sekä uniikit kalusteratkaisut. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan Teille räätälöity kokonaisuus.

referenssit
Kiitos sinulle ihanasta suunnittelusta. Ei oltas kyllä itse saatu kasaan mitään tällaista. Kaikessa näkyy ammattilaisen kädenjälki. 
- Satu
Fashion Star By Satu
Myymälästämme tuli niin hieno, ettei mitään järkeä! Lopputulos on parempi kuin itse Pinterest!
-Emmi
Kaiku Kids
ENNAKKOMARKKINOINTI
v

isualisointi 3D-mallintamisen avulla voi tulla kyseeseen, kun rakenteilla on pientalo, tai isompi taloyhtiö. 3D-visualisoinnin avulla suunniteltavasta kohteesta valmistetaan havainnekuvat, joiden avulla lopputuloksen hahmottaminen on asiakkaille entistä helpompaa. Kauttani saat laadukkaan kuvapaketin, jota voit hyödyntää ennakkomarkkinoinnissa. Kuvapaketti voidaan räätälöidä tarpeisiinne ja se voi sisältää esimerkiksi keittiön, olohuoneen ja pesutilojen visualisoinnin, mutta myös julkisivukuvat onnistuvat kauttani. Mikäli tarvitset mainosta tienvarteen, myös high-resolution -kuvat ovat toteutettavissa. Tarjouspyyntöä varten tarvitsen vain pohjakuvan ja asemapiirroksen, jotka voit lähettää helpoiten sähköpostiini emilia@emiliakarenina.fi.  

Kysy ihmeessä tarjous!

referenssit

TOIMISTOSUUNNITTELU
T

oimistosuunnittelu lähtee liikkeelle kartoittamalla suunnittelun tarpeet työympäristössä, sekä yhdessä työskentelevien työntekijöiden kanssa. Toimistoa suunnitellessa ratkotaan usein monia ongelmia yhtäaikaa. Ratkaistavana voivat olla niin akustiikka- kuin valaistusongelmat, mutta myös yleinen viihtyvyys ja toimistokalusteet. Toimiston suunnittelussa yrityksen brändiä voidaan tukea tekstiilien, valaistuksen ja kalusteiden avulla, mutta tilaa voidaan päivittää myös mittatilaustuotteilla, kuten yritysilmeeseen sopivilla tauluilla. Myös uniikit ratkaisut, kuten hiljaisen työskentelyn tilat, tai luovaa työskentelyä parantavat erikoisratkaisut,  voivat tulla kyseseen.  Millaisen ongelman voisimme ratkaista yhdessä?


MESSUOSASTOT
O

nko edessä messut ja osaston idea hakusessa? Kauttani saat täyden palvelun apua messuosaston suunnitteluun. Suunnittelu voi olla osaston layoutin laadintaa, kalusteiden maalisävyjen valintaa, valaistuksen määrittelyä tai kaikkea tätä yhdessä.  Myös mittatilauskalusteiden suunnittelu voi tulla kyseeseen, kun suunnitellaan uniikkia osastoa. Joskus myös oman luonnoksen muuttaminen 3D-kuvaksi on tarpeellista, jos visio on itselle selvä, mutta lopputuloksen hahmottaminen vaikeaa. Messuosastoa suunnitellessa minulle on tärkeää tutustua hyvin itse  yritykseen, yrityksen kohderyhmään, sekä messujen yleiseen tavoitteeseen. Näin osaston sisustus saadaan kohdennettua juuri oikealle kohderyhmälle. Sisustussuunnitelma sisältää aina valokuvantarkat 3D-kuvat messuosastosta, mittapiirokset, sekä selkeät ohjeet osaston kasaukseen.  Joko aletaan hommiin?